Onze weg; een brighter tomorrow

Batenburg Techniek is een technologie bedrijf met impact. Samen werken we aan een duurzame toekomst door bestaande technologie te verbeteren en nieuwe technologie mogelijk te maken en daarbij in te zetten op Automation & Electrification.

Lees meer over ons 

In het hart van de smart industry

Uitbreiden elektriciteitsnet

Verduurzamen productieproces

Verduurzamen vastgoed

Elektrificeren transport

Hoe je ons herkent? ‘Batenburgers’ hebben domeinkennis van klanten, een uitermate creatief probleemoplossend vermogen en een energieke werkhouding. Batenburg Techniek werkt met ruim dertienhonderd mensen binnen twee stromingen; 'Automation & Electrification'. 


Dagelijks staan we klaar voor honderden opdrachtgevers in de industrie en infra. We automatiseren hun bedrijfsprocessen en stroomlijnen deze met slimme componenten. Zo helpen we ze om hun voorsprong te behouden. Vandaag en morgen.


We kijken vooruit, want we zijn met trots onderdeel van de toekomst. In de komende 100 jaar wil Batenburg Techniek een stabiele toekomst en een gezonde wereld creëren. Wij nemen verantwoordelijkheid en zetten onze talenten in om dat samen met onze medewerkers en klanten mogelijk te maken.


Bekijk hoe wij dat aanpakken

Waar wij het verschil maken

 

Wil jij ook een positieve impact maken? 

 

Sitemap